Meezingen met The Choir Company tijdens uitvoering ‘The Young Messiah’ in Welkomkerk

10 mei 2019

‘Unto us a child is born’, ‘Every valley’, ‘I know that my redeemer liveth’ en het majestueuze ‘Hallelujah’. Allemaal geliefde titels uit The Young Messiah, gearrangeerd door Tom Parker. Deze wereldberoemde bewerking van Händels meesterwerk blijft onverminderd populair. Op vrijdagavond 15 november kunnen we er in Zuidland van genieten, als The Choir Company The Young Messiah in de Welkomkerk uitvoert. En jij kunt meezingen! 

Projectkoor maakt concert extra feestelijk

The Choir Company trekt voor het achtste, achtereenvolgende jaar met dit prachtige project door het land. Er staan opnieuw acht concertlocaties op de rol, waaronder dus de Welkomkerk in Zuidland. Naast de solisten staat tijdens elk concert een projectkoor klaar met zangers en zangeressen uit alle delen van het land. Zij zorgen voor een extra feestelijke, enthousiaste vertolking. Het concert wordt ook dit jaar begeleid door de volledige band van The Choir Company, aangevuld met viool en cello. Meer informatie over het concert volgt later.

Wil je meezingen in het projectkoor? Meld je dan nu aan

Wil jij tijdens de concerten meezingen in het projectkoor? Meld je dan nu aan op de site van The Choir Company (www.choircompany.nl). Daar vind je ook informatie over audities, repetitieschema’s, repetitielocaties en de andere concertlocaties. Doe het wel snel, want vol is vol.

Informatie
  • organist, coördinator Zuidland Zingt diensten
    Henk Monteny