Nationaal koor Leger des Heils in Zuidland Zingt dienst van zondag 11 maart (aanvang 15.00 uur)

2 maart 2018

De Amsterdam Staff Songsters, het toonaangevende nationale koor van het Leger des Heils, is zondagmiddag 11 maart te zien en te horen in de Zuidland Zingt dienst in de Welkomkerk. Het repertoire is varieert van moderne gospel tot klassieke koormuziek, met de boodschap dat God ieder mens liefheeft en dat wie in Hem gelooft het eeuwige leven ontvangt. Let op: deze Zuidland Zingt dienst begint om 15.00 uur!

Regelmatig op tv en radio

Het koor heeft een begeleidingsgroep bestaande uit piano, bas en drums. De muzikale leiding is in handen van Roel van Kesteren. Het koor heeft verschillende cd’s opgenomen. Behalve tijdens de reguliere optredens zijn de Amsterdam Staff Songsters ook regelmatig te zien op tv en te horen op de radio. Eén keer per maand trekt het koor een weekend lang het land in voor concerten en optredens, zoals tijdens de Zuidland Zingt dienst van zondag 11 maart. De dienst zal worden geleid door de algemeen leider van het koor, majoor Caroline Roos.

Heilsoldaten uit heel Nederland

De Amsterdam Staff Songsters is de officiële benaming van het koor. De naam dateert uit de tijd dat het hoofdkwartier van het Leger des Heils was gevestigd in Amsterdam. Het koor bestaat echter uit heilsoldaten uit heel Nederland.

Aanvang Zuidland Zingt dienst: 15.00 uur

Let op: normaal beginnen de Zuidland Zingt diensten om 17.00 uur. Deze keer is de aanvangstijd 15.00 uur. De plaats van handeling is dezelfde als altijd: de Welkomkerk.