Ook deze zomer weer allerlei leuke activiteiten voor kinderen tijdens Vakantie Bijbel Club

18 augustus 2019

Ook in deze zomervakantie gaat de Vakantie Bijbel Club (VBC) weer ‘schatgraven’ in de bijbel. Dat gaat gepaard met allerlei leuke activiteiten in de Welkomkerk voor kinderen van de basisscholen. Het thema deze keer is ‘Door Dik en Dun’. De onderbouw (de groepen 1 tot en met 4) kan op woensdag 28 augustus in de kerk terecht. De bovenbouw (de groepen 5 tot en met 8 en de eerste klas) begint de avond ervoor (dinsdag 27 augustus). Zij gaan weer logeren in de kerk.

Activiteiten tijdens Vakantie Bijbel Club onderbouw

De onderbouw start op woensdag 28 augustus om 10.00 uur (inloop vanaf 09.45 uur). Op het programma staan allerlei leuke activiteiten, zoals knutselen, spelletjes doen, lekker eten en liedjes zingen. Ook wordt er een verhaal verteld. Het festijn duurt tot 13.30 uur. De kinderen kunnen dan weer opgehaald worden. Ze hebben dan al een lunch gehad.

Deelname is gratis, aanmelden hoeft niet

Kinderen kunnen gratis meedoen en hoeven zich niet aan te melden. Ook de kinderen die na de zomervakantie naar groep 1 gaan, zijn welkom.

Begeleiders gezocht

De organisatie zoekt nog begeleiders om de ochtend tot een succes te maken. Het gaat om bijvoorbeeld opa’s, oma’s, vaders en moeders. Als begeleider zorg je ervoor dat de kinderen in jouw groepje leuk meedoen, iets eten en drinken en weten waar bijvoorbeeld het toilet is. Wil je begeleider zijn, dan kun je je aanmelden via vbconderbouw@kerkeninzuidland.nl.

Vakantie Bijbel Club bovenbouw gaat weer logeren

De bovenbouw (groepen 5 tot en met 8, plus de eerste klas van de middelbare school) gaat weer logeren in de kerk. Zij beginnen op dinsdag 27 augustus om 19.30 uur met allerlei leuke spelletjes. Vervolgens blijven de kinderen in de kerk slapen. De volgende dag, om 09.45 uur, kunnen ze weer naar huis. Meedoen kost 2 euro. Aanmelden kan via vbcbovenbouw@kerkeninzuidland.nl of via 06-24690710 (Mandy). Kinderen die na de zomervakantie naar groep 5 gaan, zijn ook bij de bovenbouw-activiteiten welkom. Zij kunnen deze zomervakantie dus zowel met de onderbouw als met de bovenbouw gaan ‘schatgraven in de bijbel’.

Facebook

Meer informatie over de Vakantie Bijbel Club vind je op Facebook.