Ook in de herfstvakantie weer allerlei activiteiten voor kinderen tijdens de Vakantie Bijbel Club

30 september 2018

Ook in de herfstvakantie gaat de Vakantie Bijbel Club (VBC) weer ‘schatgraven’ in de bijbel. Dat gaat gepaard met allerlei leuke activiteiten in de Welkomkerk voor kinderen van de basisscholen. Het thema is ‘Op survival’. De onderbouw (de groepen 1 tot en met 4) kan op vrijdagochtend 26 oktober in de kerk terecht. De bovenbouw (de groepen 5 tot en met 8 en de eerste klas) gaat op dezelfde dag ’s avonds ‘op survival’.

Allerlei leuke activiteiten tijdens Vakantie Bijbel Club onderbouw

De onderbouw start op vrijdag 26 oktober om 10.00 uur (inloop vanaf 09.45 uur). Op het programma staan allerlei leuke activiteiten, zoals dingen maken en liedjes zingen. Ook wordt er een verhaal verteld. Het festijn duurt tot 13.30 uur. De kinderen kunnen dan weer opgehaald worden. Ze hebben dan al een lunch gehad. Deelname is gratis. Wie meedoet, hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Begeleiders gezocht

De organisatie zoekt nog begeleiders om de ochtend tot een succes te maken. Het gaat om bijvoorbeeld opa’s, oma’s, vaders en moeders. Als begeleider zorg je ervoor dat de kinderen in jouw groepje leuk meedoen, iets eten en drinken en weten waar bijvoorbeeld het toilet is. Wil je begeleider zijn, dan kun je je aanmelden via vbconderbouw@kerkeninzuidland.nl.

Vakantie Bijbel Club bovenbouw in de avond

De bovenbouw (groepen 5 tot en met 8, plus de eerste klas van de middelbare school) heeft op vrijdagavond 26 oktober zijn VBC. Denk je dat je een echte commando bent? En wil je verder trainen en een betere commando worden? Kun je rennen? Ben je slim? Kun je koken? Doe dan mee. Dat kost 2 euro. Aanmelden kan via vbcbovenbouw@kerkeninzuidland.nl of via 06-24690710. Je bent van 17.00 tot 21.00 uur.

Facebook

Meer informatie over de Vakantie Bijbel Club vind je op Facebook.