Ook in de zomervakantie weer leuke activiteiten tijdens Vakantie Bijbel Club

20 juni 2017

Ook in deze zomervakantie is de Vakantie Bijbel Club er weer, met allemaal leuke activiteiten. De bovenbouw (groep 5 t/m de brugklas) gaat op dinsdagavond 15 augustus weer logeren, de onderbouw (groepen 1 tot en met 4) kan op woensdagochtend 16 augustus terecht. Plaats van handeling: de Welkomkerk.

Programma Vakantie Bijbel Club onderbouw:

De onderbouw start op woensdag 16 augustus om 10.00 uur (inloop vanaf 09.45 uur). Het festijn duurt tot 13.30 uur. De kinderen kunnen dan weer opgehaald worden. Ze hebben dan al een lunch gehad.

Leuke dingen maken, zingen en een verhaal

Het jaarthema is: ‘Aan tafel’. Deze keer gaat het over een tafel vol … feest. “We gaan weer leuke dingen maken, zingen en er is een verhaal”, aldus de organisatie.

Aanmelden hoeft niet

Kinderen die meedoen, hoeven zich niet aan te melden. Ook de kinderen die na de zomervakantie naar groep 5 gaan, zijn welkom. Zij mogen echter ook meedoen met de Vakantie Bijbel Club voor de bovenbouw. Kinderen die na de vakantie naar groep 1 gaan mogen eveneens aansluiten.

Begeleiders gezocht

De organisatie zoekt nog begeleiders om de ochtend tot een succes te maken. Het gaat om bijvoorbeeld opa’s, oma’s, vaders en moeders. Als begeleider zorg je ervoor dat de kinderen in jouw groepje leuk meedoen, iets eten en drinken en weten waar bijvoorbeeld het toilet is. Wil je begeleider zijn, dan kun je je aanmelden via vbconderbouw@kerkeninzuidland.nl.

Programma Vakantie Bijbel Club bovenbouw:

De bovenbouw gaat weer logeren in een zaaltje van de Welkomkerk, op dinsdagavond 15 augustus. Ook kinderen die pas na de zomervakantie in groep 5 zitten, mogen meedoen. De aanvang is 19.30 uur. De kinderen kunnen op woensdag 16 augustus (om 09.45 uur) weer worden opgehaald.

Sport, spel en gezelligheid

Het programma is weer heel gevarieerd, en zit vol sport, spel en gezelligheid. Ook is er taart!

Wel even aanmelden

Anders dan bij de onderbouw moet je je voor het slaapfeestje wel aanmelden. Dat kan via vbcbovenbouw@kerkeninzuidland.nl of 06-24690710 (Mandy Voogt). Doe dit snel, want vol is vol. Deelname kost 2 euro, te voldoen bij aanvang van het festijn.

Facebook

Meer informatie over de Vakantie Bijbel Club vind je op Facebook.