Ook in Voorjaarsvakantie weer leuke activiteiten voor kinderen tijdens Vakantie Bijbel Club

23 februari 2018

Ook in de Voorjaarsvakantie is de Vakantie Bijbel Club (VBC) er weer, met allemaal leuke activiteiten voor kinderen van de basisscholen in Zuidland. Thema dit jaar is ‘survival’. De eerste bijeenkomst, voor de groepen 1 tot en met 4, is op woensdag 28 februari, van 10.00 tot 13.00 uur. Zij gaan weer knutselen, spelletjes doen en naar een verhaal uit de Bijbel luisteren. Voor de kinderen van de groepen 5 tot en met 8 is er op vrijdagavond 2 maart Vakantie Bijbel Club, vanaf 19.30 uur. Plaats van handeling is steeds de Welkomkerk.

Programma Vakantie Bijbel Club onderbouw:

De onderbouw start dus op woensdag 28 februari om 10.00 uur (inloop vanaf 09.45 uur). Het festijn duurt tot 13.00 uur. De kinderen kunnen dan weer opgehaald worden. Ze hebben dan al een lunch gehad. Kinderen die binnenkort naar groep 1 gaan, zijn ook welkom. “We merken dat een grote groep kinderen die niet vaak in de kerk komen, toch fijne ervaringen opdoen in de kerk”, aldus de organisatie van de VBC. “Fijn om met elkaar het geloof te kunnen delen op deze manier. En als ouders of grootouders even willen komen kijken, kan dat altijd.”

Aanmelden hoeft niet

Kinderen die meedoen, hoeven zich niet aan te melden. Zij kunnen gewoon naar de Welkomkerk komen.

Begeleiders gezocht

De organisatie zoekt nog wel begeleiders om de ochtend tot een succes te maken. Het gaat om bijvoorbeeld opa’s, oma’s, vaders en moeders. Als begeleider zorg je ervoor dat de kinderen in jouw groepje leuk meedoen, iets eten en drinken en weten waar bijvoorbeeld het toilet is. Wil je begeleider zijn, dan kun je je aanmelden via vbconderbouw@kerkeninzuidland.nl.

Ook Vakantie Bijbel Club voor bovenbouw

De bovenbouwers kunnen op vrijdag 2 maart vanaf 19.30 uur in de Welkomkerk terecht. Ook zij gaan ‘op survival’. Voor de VBC bovenbouw moet je je wel even aanmelden. Dus ben je slim, een doorzetter en heb je lef, schrijf je dan in via vbcbovenbouw@kerkeninzuidland.nl of via 06-24690710 (Mandy Voogt).

Meer informatie?

Meer informatie over de Vakantie Bijbel Club voor de onderbouw is verkrijgbaar via vbconderbouw@kerkeninzuidland.nl. Voor informatie over de VBC voor de bovenbouw kun een mail sturen naar vbcbovenbouw@kerkeninzuidland.nl.

Alvast voor in de agenda:

  • Dinsdag 21 augustus: nachtje slapen voor groep 5 t/m eerste klas, in de Welkomkerk
  • Woensdag 22 augustus: VBC onderbouw
  • Vrijdag 26 oktober: VBC voor alle groepen.