Bloemengroet

De Bloemendienst plaatst elke zondag, feestdag, Dankdag en Biddag bloemen in Welkomkerk en/of de Dorpskerk. Na afloop van de dienst(en) worden de bloemen als groet van de gemeente bezorgd bij gemeenteleden. Bijvoorbeeld bij gemeenteleden zijn die zijn thuisgekomen uit het ziekenhuis of die langdurig en/of ernstig ziek zijn. Ook gemeenteleden die hun 85ste verjaardag vieren (en elk volgend lustrum) of een huwelijksjubileum meemaken (vanaf 45 jaar) krijgen bloemen.

Een bijdrage voor de bloemengroet geven?

Wil je een bijdrage leveren voor de bloemengroet? Dat kan via de collectebus bij de uitgang van de kerkgebouwen of via de WelkomApp. Dat laatste is van harte aanbevolen, omdat het ons nauwelijks administratie oplevert. De WelkomApp is te downloaden via de App Store of Google Play

Geven voor Bloemengroet via de WelkomApp

Hoe het werkt? Heb je de app op je telefoon, ga dan binnen de app naar de pagina ‘Geven’, ook bereikbaar via onderstaande QR-code. Via het menu bovenaan kies je vervolgens waar jouw bijdrage voor bedoeld is, in dit geval voor de Bloemengroet. Vervolgens bepaal je een bedrag en tik je op ‘Geef’. Je kunt overigens ook kiezen voor Collectes of Kerkbalans. Om te kunnen geven moet je er wel voor zorgen dat je voldoende saldo hebt en een pincode hebt ingesteld.

Informatie
  • co√∂rdinator Bloemengroet
    Sari Overgaauw-Quak
    (06) 28 12 55 06