Paasmorgen (zondag 4 april): digitaal koffie drinken en online kennisquiz. Doe mee!

23 maart 2021

We willen het allemaal heel graag: elkaar echt ontmoeten. Maar helaas zit dit er door de huidige coronamaatregelen nog steeds niet in. Met elkaar zoeken we naar mogelijkheden, naar dat wat wel kan. Inmiddels is menigeen een stuk digi-vaardiger geworden. We vergaderen al bijna een jaar via Zoom, Teams of andere kanalen. Tijd om ook een keer (digitaal) koffie te drinken na kerktijd. Na de paasmorgendienst op zondag 4 april is daarvoor gelegenheid. En daarna kun je ook nog meedoen aan een online kennisquiz.

Digitaal koffiedrinken, met een groepje van maximaal 6

Maar eerst het koffiedrinken. Met een groepje van maximaal 6 personen komen we bij elkaar via de telefoon, tablet of laptop. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een e-mailadres. We zullen zorgen voor een aantal gesprekvragen, maar uiteraard ben je vrij om gewoon te kletsen met elkaar zoals normaal gesproken ook in zaal 5 gebeurt. In de week voorafgaand ontvang je via e-mail een link om in te loggen bij het koffiedrinken. Aanmelden kan via e-mail of WhatsApp, bij Sjanie de Leeuw van Weenen: haar gegevens staan hieronder.

Online quiz, ook digitaal

Daarna willen we ook nog een quiz doen met elkaar, vanaf 12.00 uur. Uiteraard ook digitaal. De leiding van de quiz is in handen van Erik van der Wal. De quiz bestaat uit 6 rondes van 10 vragen, waarbij Bijbelkennis en algemene kennis getest worden. Meedoen kan individueel of met een team van maximaal 6 personen, waarbij je uiteraard niet allemaal per se in één huis aanwezig hoeft te zijn. Aanmelden kan bij Erik, ook weer via e-mail of WhatsApp. Ook zijn gegevens staan hieronder. Graag een mailadres en teamnaam doorgeven.Uiteraard kun je aan beide activiteiten deelnemen. Graag zelfs. Meld je dan ook voor beide activiteiten aan én zorg dat je op tijd bent om aan de quiz deel te nemen.

Informatie
  • ouderling
    Sjanie de Leeuw van Weenen-Kweekel
  • Erik van der Wal
    (06) 53 65 32 90