Rommel brengt bijna 32.000 euro op

28 september 2013

De rommelmarkt heeft afgelopen jaar 31.900 euro opgebracht. Het gaat om de verkoop van rommelmarktspullen aan de Langeweg (elke woensdagochtend), plus de opbrengst van de jaarlijkse rommelmarkt rondom de Dorpskerk. Die jaarlijkse rommelmarkt, die op zaterdag 14 september plaatsvond, had een opbrengst van ruim 4.000 euro (4.086 euro). Een prima resultaat, zeker gezien het slechte weer aan het begin van de dag.

De Evenementencommissie, die de rommelmarkt organiseerde, is heel tevreden. “Op het Kerkplein begon het bevoorraden van de marktkramen terwijl het pijpenstelen regende”, zo laat de commissie weten. “Maar om even voor 08.00 uur werd het gelukkig droog zodat om 09.00 uur gestart kon worden met de verkoop. Voor het eerst en niet voor het laatst was er ook een schiettent op het Kerkplein. Erg druk was het niet, maar we hebben er toch een voldaan gevoel over. Zeker als we naar de opbrengst van de dag kijken. Wie had dat verwacht aan het begin, toen het zo regende?”

De commissie wil iedereen van harte bedanken voor al het goede werk, met name de vrijwilligers die het hele jaar – bij hitte, kou, wind en regen – de verkoop aan de Langeweg hebben verzorgd. “Bikkels zijn het”, aldus de commisse. “Maar we willen ook de bezoekers bedanken, voor hun inzet en vrijgevigheid.”