Rommelmarkt rondom Dorpskerk in Zuidland

23 augustus 2016

Op zaterdag 10 september vindt de jaarlijkse rommelmarkt rondom de Dorpskerk in Zuidland weer plaats. Het evenement van de Protestantse Gemeente te Zuidland wordt gelijktijdig met de jaarmarkt georganiseerd.

Vanaf 09.00 uur
De rommelmarkt begint om 09.00 uur en duurt tot 15.30 uur. De opbrengst gaat naar de onderhoud van de twee kerkgebouwen en de twee pastorieen van de kerkgemeente.

Rad van avontuur
Een van de succesnummers op de rommelmarkt is altijd het rad van avontuur. Ook deze keer zijn met het rad vele prijzen te winnen, zoals taarten. Verder zijn er weer allerlei tweedehands spullen te koop, zoals fietsen, kleding, speelgoed, elektronica, gereedschap, meubels en boeken. Voor de liefhebbers worden ook gebreide sokken verkocht.

Elke woensdag spullen te koop
Wie zaterdag 10 september niet kan, kan elke woensdag van 09.00 tot 12.00 uur terecht aan de Langeweg 3 in Zuidland. Daar verkopen vrijwilligers van de kerk ook rommelmarktspullen. Wie zelf nog bruikbare spullen heeft, kan deze daar ook aanbieden. De inname daarvan gebeurt wel selectief. Alleen spullen die zeker nog wel verkoopbaar zijn, worden geaccepteerd.