Snertwandeling voor goed doel na ZWO-dienst van zondag 4 maart

24 februari 2018

Een wandeling van ongeveer vijf kilometer, met na afloop een lekkere kop erwtensoep. En nog voor een goed doel ook. Je kunt eraan meedoen na afloop van de ZWO-dienst van zondagmorgen 4 maart in de Welkomkerk. Het goede doel is het Kerk in Actie-project van Henriëtte Nieuwenhuis op Zuid-Sumatra.

Vrijwillige bijdrage verwacht van deelnemers

De ZWO-dienst (ZWO staat voor Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking) is gewoon op de tijd van de reguliere morgendienst: van 09.30 tot ongeveer 10.45 uur. Daarna kun je een kop koffie drinken en vervolgens aan de wandel. De beloning na vijf kilometer wandelen is een kop erwtensoep. En natuurlijk veel gezelligheid. Van alle deelnemers aan de wandeling wordt een vrijwillige bijdrage verwacht, die voor het Kerk in Actie-project bedoeld is.

Oorzaken armoede aanpakken

Henriëtte Nieuwenhuis is sinds oktober 2011 werkzaam op Zuid-Sumatra. Ze werkt daar als predikant-diaconaal toerustingswerker om de plaatselijke kerk te helpen de oorzaken van de armoede aan te pakken. Ook stimuleert ze de uitwisseling tussen de kerken in Nederland en Indonesië.