Startweekend op 20, 21 en 22 september. Thema: ‘Op reis met een goed verhaal’

13 juli 2019

‘Op reis met een goed verhaal’. Dat is het thema van het Startweekend, waarmee het nieuwe kerkelijk seizoen op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 begint. In een later stadium volgt nog veel meer informatie. Nu alvast een klein voorproefje.

Gezellige middag met ouderen, autopuzzelrit

De reis startĀ op vrijdagmiddag 20 september in zorgcentrum Bernissesteyn, waar mensen wonen die al een hele levensreis achter de rug hebben. Met deze ouderen gaan we er een gezellige middag van maken. ’s Avonds gaan we op reis met de auto. De route voor deze traditionele autopuzzelrit moet nog worden bepaald.

Sport en spel challenge

Op zaterdagochtend (21 september) vervolgen we de reis met een fietstocht. In de vroege avond staat een sport en spel challenge op het programma. Een leuke activiteit voor voor gezinnen met jonge kinderen, vriendengroepen en families die het tegen elkaar willen opnemen. Na de challenge staat nog een activiteit voor onze jongeren op het programma.

Startdienst en gezamenlijk eten

Op zondag is er natuurlijk de Startdienst, vanaf 09.30 uur in de Welkomkerk. Daarna zijn er diverse activiteiten voor jong en oud en zullen we gezellig met elkaar eten. De potluck maaltijd past ook in het thema: op het menu staan hapjes uit verschillende landen. Het Startweekend zal daarna worden afgesloten met een samenzijn in de kerk.