Terug van weggeweest: Zuidland Zingt. Op 30 januari met gospelzanger Christian Verwoerd

11 oktober 2021

Gospelsinger-songwriter Christan Verwoerd is zondag 30 januari te zien en te horen tijdens de Zuidland Zingt dienst in de Welkomkerk. Het is de eerste Zuidland Zingt dienst sinds bijna twee jaar. De aanvang is 17.00 uur.

Bekend van Groot Nieuws radio

Christian Verwoerd heeft zijn bekendheid te danken aan de vele Nederlandstalige liedjes die hij heeft geschreven. Veel van zijn liedjes zijn regelmatig te horen op Groot Nieuws radio. Met liedjes als Hoor jij de vogels nog fluiten, Vol ontzag en Zoals het was staat hij met drie liedjes in de top 20 van de TOP 1008, de lijst met de beste christelijke muziek die is samengesteld door luisteraars van Groot Nieuws radio.

Veel cd’s met zelfgeschreven liedjes

Nadat hij de vreugde en de vrijheid van een leven met Jezus meemaakte, bracht hij veel cd’s uit met zelfgeschreven liedjes die hij nu wekelijks deelt met mensen. “Het is prachtig om te doen. Mijn verlangen is dat mijn muziek mensen dichter bij God brengt”, is zijn missie. Meer informatie over Christian Verwoerd, en over zijn werk, staat op zijn website: www.christianverwoerd.nl.

Voor jong en oud

De dienst, op zondag 30 januari in de Welkomkerk aan de Wilhelminastraat in Zuidland, begint om 17.00 uur. De organist die middag is Michiel de Leeuw van Weenen. Het belooft een mooie dienst te worden waarin jong en oud elkaar kunnen vinden in de muziek.

• organist, coördinator Zuidland Zingt diensten
    dhr. H. (Henk) Monteny