The Gate gaat weer van start, op 11/9

9 september 2011

Dromen-durven-doen. Dat is het thema van The Gate van zondag 11 september. De onderliggende vraag is: ‘Wie ben jij? Een van de antwoorden: Kom in beweging, ofwel: On the move. De dienst begint om 17.00 uur en vindt plaats in de Welkomkerk. Het is de eerste Gate van het nieuwe seizoen. Jongerenwerker Deborah Jongejan gaat voor.

The Gate is bedoeld voor jongeren en wordt ook georganiseerd door jongeren. Maar uiteraard zijn ook ouderen van harte welkom. De diensten staan maandelijks bol van muziek, dans, theater en filmpjes, al blijft het wel om de inhoud gaan. Na afloop is er een afterparty, bedoeld voor de gezelligheid en om na te kaarten en te discussieren. Om alvast in de stemming te komen, heeft de organisatie weer een promo gemaakt:Meer informatie over The Gate en reacties van jongeren en andere bezoekers zijn te vinden op Hyves: the-gate-zuidland.hyves.nl.

De werkgroep Jongerendiensten die The Gate organiseert, kan altijd versterking gebruiken. Vind je het leuk om met leeftijdgenoten en andere mensen filmpjes (met een boodschap) op te nemen, theaterstukjes voor te bereiden (en uit te voeren), muziek te maken, te zingen, te dansen of op een andere manier iets creatiefs te doen tijdens de diensten, of wil je hand- en spandiensten verrichten (bijvoorbeeld licht en geluid klaarzetten en opruimen)? Neem dan contact op met een van de volgende personen: