The Gate: terugblik op een 'bewogen' seizoen

31 mei 2012

DOEN = Dromen en Durven in praktijk brengen. Dat was dit seizoen het thema van jongerendienst The Gate. Zondag 3 juni sluit The Gate het seizoen van On the Move af met een terugblik op het afgelopen jaar. Plaats van handeling: de Welkomkerk.

We hebben dromen en durven in de praktijk gebracht. Met bijvoorbeeld de zelf geproduceerde film A Wink to Christmas en de fietsactie voor het goede doel in het kader van Compassion. “We hebben met elkaar veel gedaan”, laat de organisatie weten. “We zijn beweging gekomen. We zijn ‘On the Move’.”

Spreker tijdens The Gate van 3 juni is viervoudig Nederlands kampioen triatlon Bert Flier. Het belooft weer een boeiende dienst te worden. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan dit filmpje:

The Gate, die om 17.00 uur begint, is bedoeld voor jongeren en wordt ook georganiseerd door jongeren. Maar uiteraard zijn ook ouderen van harte welkom. De diensten staan altijd bol van muziek, dans, theater en filmpjes, al blijft het wel om de inhoud gaan. Huisband Deliver en dansgroep Together verlenen medewerking. Na afloop is er een afterparty, bedoeld voor de gezelligheid en om na te kaarten en te discussieren.

Meer informatie over The Gate en reacties van jongeren en andere bezoekers zijn te vinden op Hyves: the-gate-zuidland.hyves.nl.

De werkgroep Jongerendiensten die The Gate organiseert, kan altijd versterking gebruiken. Vind je het leuk om met leeftijdgenoten en andere mensen filmpjes (met een boodschap) op te nemen, theaterstukjes voor te bereiden (en uit te voeren), muziek te maken, te zingen, te dansen of op een andere manier iets creatiefs te doen tijdens de diensten, of wil je hand- en spandiensten verrichten (bijvoorbeeld licht en geluid klaarzetten en opruimen)? Neem dan contact op met Anne-Marie de Heus: