Thema Gate: samen goed doen voor anderen

24 april 2012

The Gate gaat weer open. Zondag 29 april gaat het over het begrip ‘Compassie’. Samen dingen doen voor andere mensen, zodat we het goed en leuk krijgen in de wereld. Dat dit een voorrecht is en helemaal niet zo gewoon, vormt de rode draad tijdens deze jongerendienst. De aanvang is 17.00 uur. De dienst vindt plaats in de Welkomkerk. Deze promo vertelt er meer over:

The Gate is bedoeld voor jongeren en wordt ook georganiseerd door jongeren. Maar uiteraard zijn ook ouderen van harte welkom. De diensten staan altijd bol van muziek, dans, theater en filmpjes, al blijft het wel om de inhoud gaan. Na afloop is er een afterparty, bedoeld voor de gezelligheid en om na te kaarten en te discussieren.

Meer informatie over The Gate en reacties van jongeren en andere bezoekers zijn te vinden op Hyves: the-gate-zuidland.hyves.nl.

De werkgroep Jongerendiensten die The Gate organiseert, kan altijd versterking gebruiken. Vind je het leuk om met leeftijdgenoten en andere mensen filmpjes (met een boodschap) op te nemen, theaterstukjes voor te bereiden (en uit te voeren), muziek te maken, te zingen, te dansen of op een andere manier iets creatiefs te doen tijdens de diensten, of wil je hand- en spandiensten verrichten (bijvoorbeeld licht en geluid klaarzetten en opruimen)? Neem dan contact op met een van de volgende personen: