Thema The Gate zondag 6 juli: 'Jezus gezocht'

19 juni 2014

Hemelvaart en Pinksteren, twee christelijke feesten die lastig te begrijpen zijn.
Hemelvaart! Vieren dat iemand vertrekt! Dat is toch raar? En dan, tien dagen later, de uitstorting van de heilige Geest. Een bizar verhaal van mensen met brandend haar die ineens alle talen kunnen spreken. In The Gate van zondag 6 juli wordt duidelijk waarom het vertrek van Jezus gevierd mag worden. En hoe de Heilige Geest een nieuwe versie mogelijk maakt, een upgrade dus. De Kerk 1.0 wordt De Kerk 2.0. The Gate 1.0. wordt The Gate 2.0. En de mens 1.0. wordt de mens 2.0.

En omdat alles begint en eindigt bij Jezus gaan we Hem zoeken. Ook al is hij met Hemelvaart ‘vertrokken’. Het thema van The Gate van 6 juli is dan ook ‘Jezus Gezocht’. De dienst begint om 17.00 uur en vindt plaats in de Welkomkerk.

Bekijk hier de UpGate:

Onder de naam The Gate vinden in de Welkomkerk regelmatig jongerendiensten voor 14- tot 25-jarigen plaats, met veel muziek, dans, theater en film. Na afloop is er altijd een gezellige afterparty, met fris, chips en snacks. Hoewel de doelgroep 14-25 jaar is, zijn ook andere leeftijden (jong en oud) van harte welkom.

Twitter
Facebook