Thema Welkomdienst 19/2: ben jij Facebook-proof?

9 februari 2017

‘Ben jij Facebook-proof?’. Dat is het thema van de Welkomdienst van zondag 19 februari, in de Welkomkerk. Het wordt weer een prikkelende dienst, met veel muziek (o.a. van een combo), zang en volop gelegenheid elkaar te ontmoeten. De aanvang is 11.00 uur. De koffie staat klaar om 10.15 uur. Iedereen is van harte welkom.

Het antwoord op de centrale vraag van deze dienst kan van alles zijn: ‘Ja’ of ‘Nee’, maar ook ‘Ik vind het leuk en nuttig’ of ‘Ik weet niet hoe ik ermee moet omgaan’. En misschien zou je er liever niet aan meedoen, maar ja, iedereen doet het… Een interessant thema, met heel veel verrassende kanten.

Geschikt voor jong en oud

De Welkomdienst is bedoeld om de eredienst aantrekkelijker te maken voor jonge mensen en gezinnen. Toch is de dienst geschikt voor iedereen: jong en oud. Er is bijvoorbeeld ook ‘gewoon’ een kindernevendienst. De Welkomdienst is het resultaat van een enquête onder deze doelgroep.

Reguliere morgendienst in Dorpskerk

In verband met deze bijzondere dienst is er geen reguliere morgendienst in de Welkomkerk. Wel in de Dorpskerk. Aanvang: 09.30 uur.

Informatie
  • coördinator Welkomdiensten
    Rika Breeman
    (06) 20 35 61 44