Top-2000 dienst in Welkomkerk: welk liedje heeft voor jou een speciale betekenis?

9 juli 2024

Aan het eind van dit jaar wordt de eerste Top-2000 dienst in Zuidland gehouden. Deze unieke editie van jongerendienst The Gate is voor alle jongeren van nu, maar ook voor alle jongeren van toen. We zijn immers allemaal jong geweest. En we hebben allemaal wel een liedje dat iets met ons doet, of het nu de tekst is, de muziek of allebei. Een liedje waar we blij van worden of uit ons dak van gaan. Een liedje dat herinneringen oproept aan iemand, of aan een gebeurtenis of periode. Welk liedje heeft voor jou zo’n speciale betekenis? En zou je tijdens de Top-2000 dienst willen vertellen waarom? Laat het weten via thegatezuidland@gmail.com.

Favoriete liedje doorgeven tot uiterlijk 22 september

De vakantieperiode breekt aan en dus heb je genoeg tijd om over deze vragen na te denken. Je kunt jouw favoriete liedje tot uiterlijk 22 september (Startzondag) doorgeven, met een korte motivatie. Waarom zo vroeg? Omdat de muzikanten die de Top-2000 dienst zullen begeleiden, tijd nodig hebben om alle liedjes in te studeren. Je hoeft jouw keuze overigens niet per se zelf toe te lichten tijdens de dienst, als je dat liever niet wil. Je mag dat ook door een ander laten doen. Of via een korte video.

Vragen?

Doe je mee? Kies jouw nummer uit de playlist van de Top-2000 van 2023 op Spotify en geef ‘m door via thegatezuidland@gmail.com. De organisatie van deze unieke dienst neemt dan vanzelf contact met je op. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Leo van der Wal via 06-50586567 of leopastoraat@hotmail.com.