Topzangeres Joke Buis grote trekker op jaarlijkse Volkskerstzang in Sporthal Drenkwaard

17 december 2019

Joke Buis, een grote naam in de wereld van de christelijke muziek, luistert dit jaar de Volkskerstzang in Zuidland op. Behalve deze bekende zangeres verleent ook jeugdkoor Joy uit Streefkerk medewerking. De muziek wordt verzorgd door harmony-orkest Harpe Davids uit Schiedam. De Volkskerstzang vindt zaterdagavond 21 december plaats in Sporthal Drenkwaard. Het jaarlijkse zangfestijn begint om 19.30 uur.

Lekker voluit kerstliederen zingen

Behalve optredens is er ook veel samenzang. Tal van traditionele kerstliederen komen voorbij. Dat is ook een van de redenen waarom zo veel mensen graag naar de Volkskerstzang gaan: lekker voluit kerstliederen zingen. De toegang is gratis. Bij de uitgang is er een collecte. Sporthal Drenkwaard, die op 21 december voor de gelegenheid in kerstsferen zal zijn omgetoverd, is te vinden aan de Molendijk 21b in Zuidland.

Over Joke Buis

Zangeres Joke Buis zingt nieuwe liederen met een knipoog naar het verleden, of oude liederen in een frisse, vernieuwende vorm. Ze is bekend van talrijke televisieoptredens en nog veel meer concerten. Ook bracht ze inmiddels verschillende albums uit, onder meer met hertaalde kerstliederen en liederen uit de bundel van Johannes de Heer. Meer informatie over Joke Buis staat op haar website: www.jokebuis.nl.

 

Poster Volkskerstzang.

Informatie
  • organist, co√∂rdinator Zuidland Zingt diensten
    Henk Monteny