VakantieBijbelClub viert 15 16 jarig bestaan

18 juli 2021

In augustus 2021 gaat het er dan toch van komen: de VakantieBijbelClub viert haar 15 16 jarig bestaan! Vorig jaar bestond de VBC 15 jaar maar door Corona is er toen geen ruimte geweest voor een feest. De enthousiaste VBC voorbereidingscommissie is inmiddels druk bezig met alle activiteiten die in laatste week van schoolvakantie gaan plaatsvinden. Het programma voor deze feestdagen ziet er als volgt uit:

Donderdag 26 augustus
Normaal programma voor de onderbouw, met een verhaal, spelletjes, knutselen en nog veel meer!

Vrijdag 27 augustus
De bovenbouw mag komen slapen! We blazen onze luchtbedden op en gaan eens kijken wat Generaal SPARTA voor ons in petto heeft.

Zaterdag 28 augustus
In de ochtend doen we een Vossenjacht met alle kinderen
In de middag is er voor de onderbouw een vrolijk theater, de bovenbouwgroepen kunnen kiezen uit verschillende workshops.

Zondag 29 augustus
Een feestelijke dienst om 10:00 uur in de Welkomkerk ter afsluiting voor alle groepen!

 

Vossen gezocht

Op zaterdag 28 augustus is er dus een vossenjacht (van +/- 10.00u tot 12.00u). Maar dan moeten er natuurlijk wel vossen zijn om gezocht te kunnen worden. De commissie zoekt nog een paar mensen die een Bijbelfiguur willen zijn tijdens deze vossenjacht. Dit kan zowel alleen of samen met iemand. De vossen kunnen zich melden bij bij Tamara Voogt (Tamarahoogstad@hotmail.nl of 0620356502)