Vind je het leuk om met kinderen te werken? Geef je op voor de oppas, de Blitz, de VakantieBijbelClub of Follow Me

11 mei 2022

Je houdt niet van vergaderen, maar vindt het wel leuk om met jonge kinderen te werken? Dan hebben wij voor jou de oplossing. Bij verschillende activiteiten die wij voor onze jeugd organiseren, hebben we mensen nodig. Het gaat om de oppas, de Blitz, de VakantieBijbelClub en jeugdcatechese Follow Me.

Oppas of Blitz

Bij de oppas voor de kleinsten hebben we op dit moment drie volwassenen in de leiding. En dat is te weinig. De oppas vindt plaats tijdens de kerkdiensten. Wil je behalve oppassen, spelen en verzorgen de kinderen ook nog iets meegeven? Dan is de leiding van de Blitz iets voor jou. Met acht personen is het momenteel erg lastig om het rooster van de Blitz iedere keer weer rond te krijgen.

VakantieBijbelClub

Heb je niet zo veel tijd beschikbaar, wellicht is de VakantieBijbelClub dan iets. Drie keer per jaar één dagdeel in de schoolvakanties leuke activiteiten doen met de kinderen in de basisschool-leeftijd. Ook één keer per jaar meedoen is al mogelijk.

Follow Me

Je bent niet creatief? En houdt ook niet van knutselwerkjes? Ook dan kun je iets betekenen voor onze jeugd. Bij de Follow Me (catechese op eigentijdse manier) zijn ook mensen nodig. Ook hier hebben we op dit moment maar drie mensen in de leiding. Van september tot en maart kun je iedere maandagavond een uurtje met jeugdigen van 12 tot en met 16 jaar praten over het geloof en alles wat hen nog meer bezighoudt.

Gewone mensen die bijzondere dingen doen

De bijbel staat vol met gewone mensen zoals wij allemaal zijn. En toch wist God bijzondere dingen met deze mensen te bewerkstelligen. Laat ook jouw talent door God gebruiken en meld je aan voor de oppas, de Blitz, de VakantieBijbelClub of Follow Me. Heb je interesse of vragen? Neem contact op met Peter Hoogstad. Zijn gegevens staan hieronder.

Informatie
  • ouderling, voorzitter Taakgroep Jongeren
    Peter Hoogstad
    (06) 20 60 76 02