We hebben een app: de WelkomApp! En steeds meer gemeenteleden downloaden ‘m

12 september 2022

Shoppen, contact onderhouden met je vrienden, een route plannen, je banksaldo checken, het nieuws volgen en je agenda beheren. Veel van wat we leuk en/of belangrijk vinden, doen we via een app op onze telefoon. Sinds kort kun je ook onze gemeente op je telefoon bij je hebben, dankzij de WelkomApp. Inmiddels hebben zo’n 120 gemeenteleden deze app gedownload. En dat aantal groeit elke dag.

Op de hoogte blijven, bij elkaar betrokken zijn

Met de WelkomApp blijf je op de hoogte van de dingen die binnen onze gemeente spelen. Ook zorgt de app voor meer onderlinge betrokkenheid. Zo kun je elkaar via de app ondersteunen of helpende handjes vragen en aanbieden bij activiteiten. Verder kun je met de app collecteren. Het voordeel van collecteren via de WelkomApp is dat je niet per collecte (betaling) transactiekosten kwijt bent. Dat is bij de Givt-app wel zo.

Downloaden

Download de WelkomApp via de App Store of Google Play. En neem deel aan groepen die je interesseren, raadpleeg de agenda als geheugensteuntje, volg het nieuws en gebruik de app dus ook tijdens collectes. De WelkomApp is alleen bedoeld voor wie lid is van onze gemeente.

Informatie
  • voorzitter College van Kerkrentmeesters, ouderling-kerkrentmeester
    Stefan ter Meer
    (06) 10 88 26 93