We zijn live: nieuwe website kerkeninzuidland.nl

31 december 2016

Het heeft anderhalf jaar geduurd, maar dan heb je ook wat: een geheel nieuwe website. In de late uurtjes van vrijdag 30 december zijn we live gegaan.

De site heeft een eigentijdse en frisse uitstraling en is geheel responsive, zodat ie op alle mobiele apparaten prettig navigeert. Functies als diensten terugluisteren of live meeluisteren, zorg en ondersteuning, nieuws natuurlijk, en de agenda met alle eerstvolgende diensten en activiteiten, staan prominent op de startpagina, zodat je ze meteen kunt vinden. Tegelijkertijd kun je, net als op de oude site, zo ongeveer alle informatie over onze gemeente op de nieuwe site vinden. Denk aan informatie over onze kerkelijke organisatie, familiegebeurtenissen (dopen, trouwen en rouwen), de geschiedenis van onze gemeente en de vele activiteiten die we voor jong en oud organiseren.

Initiatief

Het initiatief voor de vernieuwing van de site kwam van Ruben Jansen. Hij verzamelde diverse mensen om zich heen om de klus te klaren: Peter van Trigt (ontwerp en techniek), Bert Breeman (fotografie en techniek), Matthijs de Vroed (inhoud en techniek), Laura van der Wal (fotografie) en Andries Molengraaf (teksten). Ruben zelf hield zich vooral bezig met het ontwerp en de fotografie, en met het overzetten van teksten van de oude naar de nieuwe site.

Nog meer foto’s

Nog niet alles is af. Een van de resterende actiepunten is het toevoegen van nog meer foto’s. Dit wordt in de komende tijd opgepakt.

Suggesties of nieuws?

Ben je lid van onze gemeente en heb je inhoudelijke of tekstuele opmerkingen of correcties? Of heb je een nieuwstip? Stuur dan een mail naar webredacteur Andries Molengraaf. Zijn gegevens staan hieronder.

Informatie
  • redacteur website
    Andries Molengraaf
    (06) 22 68 40 06