X-factor winnares Sharon Kips te gast tijdens The Gate op 11 juni

29 mei 2017

X-factor winnares Sharon Kips is zondag 11 juni te zien en te horen tijdens een speciale editie van The Gate in de Welkomkerk. Deze jongerendienst gaat dan ook voer ’talenten’. Spreker is Gilbert Thera. De aanvang: 17.00 uur.

Iedereen heeft zo zijn eigen talenten. Ook talenten die je kunt inzetten voor het Koninkrijk van God. Daarover zal Gilbert zijn gedachten laten gaan. En wat past er dan mooier bij dit thema dan een optreden van zangtalent Sharon Kips?

Aandacht voor Muskathlon

Spreker Gilbert gaat samen met ‘onze’ Arend Voogt naar Indonesië om daar voor het goede doel de Muskathlon te lopen. Uiteraard is er ook voor dat evenement aandacht in deze editie van The Gate. De eerste Gate van het nieuwe seizoen (op zondag 15 oktober) zal ook in het teken van de Muskathlon staan. Die is dan net gelopen en in de kerk zullen dan unieke beelden van het evenement te zien zijn.

Kom alvast in de stemming en bekijk de Upgate:

Vanaf 17.00 uur

De viering begint om 17.00 uur en vindt plaats in de Welkomkerk. De band Deliver is natuurlijk ook weer van de partij, net als dansgroep Together. Na afloop is er de ‘afterparty’, met fris, chips en snacks. Hoewel de doelgroep 14-25 jaar is, zijn ook andere leeftijden (jong en oud) van harte welkom. Voor de kleinsten is er oppas.