Zaterdag 24 maart: praise- en worshipavond in Welkomkerk met 14-koppige band Coming Soon

16 maart 2018

Opwekkings- en aanbiddingsliedjes, maar ook ingetogen ballads en vrolijke meezingers. Dat is het repertoire van de praiseband Coming Soon. Na het succes van de eerste editie vorig jaar organiseert deze 14-koppige band op zaterdag 24 maart een praise- en worshipavond in de Welkomkerk in Zuidland. Het concert begint om 20.00 uur. De deuren van de kerk gaan om 19.30 uur open.

Muzikaal avontuur met up-tempo liedjes en ballads

Coming Soon bestaat uit muzikanten en vocalisten uit de hele regio. Het podium is gevuld met drums, percussie, piano, gitaren, zes zangers/zangeressen en een blazerstrio met trompet, saxofoon en trombone. Een praiseavond met Coming Soon is een muzikaal avontuur waarbij up-tempo liedjes en ballads elkaar afwisselen, allemaal uitgezocht om door een volle kerk meegezongen te worden. Het gaat om nummers van onder meer Opwekking, Hillsong United, Casting Crowns, M.W. Smith, Matt Redman en Israel Houghton.

Dansgroep Together en korte overdenking

De danseressen van Dansgroep Together begeleiden een aantal nummers met zelfbedachte dansen. En er is een korte overdenking verzorgd door Arend Voogt, rondom het thema: ‘Jezus als bron van Levend Water’ (Joh 4: 10-14).

Opbrengst naar Compassion

De entree is een vrije gift. Daarnaast is er een collecte. De opbrengst van de praiseavond is bestemd voor Compassion, een christelijke organisatie die in 26 ontwikkelingslanden de armste kinderen helpt aan een beter toekomstperspectief.

Alvast in de stemming komen? Bekijk hier de trailer met beeldmateriaal van de praiseavond van vorig jaar:

Meer weten over Coming Soon?

Wil je meer weten over Coming Soon? Kijk dan op de Facebookpagina van Coming Soon en like deze pagina. Dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.