Zaterdag 18 maart: praiseband Coming Soon in Welkomkerk

9 maart 2017

Up-tempo opwekkings- en aanbiddingsliedjes, maar ook ingetogen ballads. Dat is het repertoire van de praiseband Coming Soon. Deze 14-koppige band geeft zaterdag 18 maart een praise- en worshipavond in de Welkomkerk te Zuidland. Het concert begint om 20:00 uur. De deuren van de kerk gaan om 19:30 uur open. De opbrengst is bestemd voor Compassion.

Coming Soon bestaat uit muzikanten en vocalisten uit de hele regio. Het podium is gevuld met drums, percussie, piano, gitaren, zes zangers/zangeressen en een blazerstrio met trompet, saxofoon en trombone. Het concert met Coming Soon is een muzikaal avontuur waarbij up-tempo liedjes en ballads elkaar afwisselen. Het gaat om nummers van onder meer Opwekking, Hillsong United, Casting Crowns, M.W. Smith, Matt Redman en Israel Houghton.

Medewerking dansgroep Together

De danseressen van Dansgroep Together begeleiden een aantal nummers met zelfgemaakte dansen. Er is ook een “spoken word”, verzorgd door Arend Voogt. Het thema: ‘Samen vormen wij het lichaam van Christus’ (1 Kor 12:27).

Opbrengst voor Compassion

De entree is een vrije gift. Daarnaast is er een collecte. De opbrengst daarvan is bestemd voor Compassion, een christelijke organisatie die in 26 ontwikkelingslanden de armste kinderen helpt aan een beter toekomstperspectief. Over Compassion gesproken: Arend Voogt loopt in oktober van dit jaar de Muskathlon, een marathon op het eiland Sumba in Indonesië. Ook voor Compassion.

Alvast in de stemming komen

Bekijk hier de trailer om alvast in de stemming te komen:

Meer weten?

Wil je meer weten over Coming Soon? Kijk dan op www.facebook.com/CSZuidland.

Informatie
  • contactpersoon praiseband Coming Soon
    Richard ter Meer
    (06) 52 33 86 20