Zaterdag 23 maart: praise- en worshipavond in Welkomkerk praiseband Coming Soon

24 februari 2019

Opwekkings- en aanbiddingsliedjes, maar ook ingetogen ballads en vrolijke meezingers. Dat is het repertoire van de praiseband Coming Soon. Op zaterdag 23 maart is de band weer te zien en te horen tijdens een praise- en worshipavond in de Welkomkerk in Zuidland. Het concert begint om 20.00 uur. De deuren van de kerk gaan om 19.30 uur open.

Muzikaal avontuur met up-tempo liedjes en ballads

Coming Soon bestaat uit muzikanten en vocalisten uit de hele regio. Het podium is gevuld met drums, percussie, piano, gitaren, zangers en zangeressen en een blazerstrio met trompet, saxofoon en trombone. Een praiseavond met Coming Soon is een muzikaal avontuur waarbij up-tempo liedjes en ballads elkaar afwisselen, allemaal uitgezocht om door een volle kerk meegezongen te worden.

Dansgroep Together en korte overdenking

Dansgroep Together begeleidt de nummers met dans. Ook is er een korte overdenking verzorgd door Arend Voogt.

Opbrengst naar goed doel

De entreeprijs is 5 euro.  Daarnaast is er een collecte. De opbrengst van de praiseavond is bestemd voor Compassion, een christelijke organisatie die in 26 ontwikkelingslanden de armste kinderen helpt aan een beter toekomstperspectief.

Meer weten over Coming Soon?

Wil je meer weten over Coming Soon? Kijk dan op de Facebookpagina van Coming Soon en like deze pagina. Dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.