Zaterdag 8 september: rommelmarkt rondom Dorpskerk in Zuidland

22 augustus 2018

Op zaterdag 8 september organiseren we weer onze jaarlijkse rommelmarkt. Het evenement vindt plaats rondom de Dorpskerk aan de Kerkstraat in Zuidland.

Aanvang rommelmarkt: 09.00 uur

De rommelmarkt begint om 09.00 uur en duurt tot 15.30 uur. Dan vindt elders in het dorpscentrum ook de jaarmarkt plaats. De opbrengst van de rommelmarkt gaat naar het onderhoud van onze kerkgebouwen en pastorieën.

Rad van avontuur

Een van de succesnummers op de rommelmarkt is altijd het rad van avontuur. Ook deze keer zijn met het rad vele prijzen te winnen, zoals taarten. Verder zijn er weer allerlei tweedehands spullen te koop, zoals kleding, speelgoed, elektronica, gereedschap en boeken. Voor de liefhebbers worden ook gebreide sokken verkocht.

Elke woensdag spullen te koop

Als je zaterdag 8 september verhinderd bent, kun je elke woensdag van 09.00 tot 12.00 uur terecht aan de Langeweg 3 in Zuidland. Daar verkopen onze vrijwilligers ook rommelmarktspullen. Heb je zelf nog bruikbare spullen, dan kun je die daar aanbieden. De inname daarvan gebeurt wel selectief. Alleen spullen die zeker nog verkoopbaar zijn, worden aangenomen. Anders dan in voorgaande jaren wordt de ‘rommel’ niet meer bij mensen thuis opgehaald.

Informatie
  • coördinator preekvoorziening
    Jeannette de Geus
    (0181) 45 27 63