Zaterdagmiddag 24 december: kerstviering voor ouderen in Atrium Bernissesteyn

12 december 2022

Geschenk uit de Hemel. Dat is het thema van de kerstviering voor ouderen, die zaterdagmiddag 24 december vanaf 15.00 uur in het Atrium/Boothuis bij Bernissesteyn plaatsvindt. Alle ouderen uit Zuidland, kerkelijk of niet-kerkelijk, zijn welkom. Eventueel met een familielid. Het Dickenskoor van Musicall Spijkenisse zorgt voor extra sfeer met kerstliedjes. Arne Monteny verleent medewerking op de piano. Voorganger is Anneke Klavers-Bras.

Koffie, thee, chocolademelk en kerstbrood na afloop

De viering begint dus om 15.00 uur en zal een klein uurtje duren. Na afloop is er een gezellig samenzijn met koffie, thee, chocolademelk en kerstbrood. Er is een collecte ter bestrijding van de onkosten. De ingang van het Atrium is die middag aan de kant van de Christinastraat. Vanaf 14.30 is de zaal open!

Slecht ter been? U kunt worden opgehaald

Bent u slecht ter been of heeft u een andere reden waardoor u niet zelfstandig naar deze kerstviering kunt komen. Geef dan even een seintje. Dan wordt u opgehaald. U kunt daarvoor contact opnemen met Anneke Klavers of Anneke van der Pols. Hun gegevens staan hieronder.

Informatie
  • ouderling
    Anneke van der Pols-Lammers
    (0181) 45 25 49
  • kerkelijk werker
    Anneke Klavers-Bras
    06 12 74 85 65