Zingen, knutselen, lekker eten en spelletjes doen tijdens Vakantie Bijbel Club op 20 oktober

2 oktober 2017

Ook in deze herfstvakantie is de Vakantie Bijbel Club (VBC) er weer, met allemaal leuke activiteiten. Op vrijdag 20 oktober is het zover, zowel voor de onderbouw (groepen 1 tot en met 4) als voor de bovenbouw (groepen 5 tot en met 8). Plaats van handeling: de Welkomkerk.

Programma Vakantie Bijbel Club onderbouw:

De onderbouw start op vrijdag 20 oktober om 10.00 uur (inloop vanaf 09.45 uur). Het festijn duurt tot 13.30 uur. De kinderen kunnen dan weer opgehaald worden. Ze hebben dan al een lunch gehad.

Leuke dingen maken, zingen en een verhaal

Het jaarthema van de VBC is: ‘Aan tafel’. “We zullen weer zingen, naar een verhaal luisteren, knutselen en spelletjes doen in de kerk”, aldus de organisatie. “We merken dat een grote groep kinderen die niet vaak in de kerk komen, toch fijne ervaringen opdoen in de kerk. Fijn om met elkaar het geloof te kunnen delen op deze manier. En als ouders of grootouders even willen komen kijken, kan dat altijd.”

Aanmelden hoeft niet

Kinderen die meedoen, hoeven zich niet aan te melden. Zij kunnen gewoon naar de Welkomkerk komen.

Begeleiders gezocht

De organisatie zoekt nog begeleiders om de ochtend tot een succes te maken. Het gaat om bijvoorbeeld opa’s, oma’s, vaders en moeders. Als begeleider zorg je ervoor dat de kinderen in jouw groepje leuk meedoen, iets eten en drinken en weten waar bijvoorbeeld het toilet is. Je mag je ook aanmelden om het thema-verhaal te vertellen. Elk groepje telt ongeveer vijf kinderen. Wil je begeleider zijn, dan kun je je aanmelden via vbconderbouw@kerkeninzuidland.nl.

Ook Vakantie Bijbel Club voor bovenbouw

De bovenbouwers kunnen van 17.00 tot 20.00 uur terecht in de Welkomkerk om lekker te komen eten. Eten? Jazeker. Wat er op het menu staat, is nog even een verrassing. Maar het thema is de uitnodiging van God om plaats te nemen aan Zijn tafel. “Je hoort erbij”, staat in de Bijbel. Tijdens de maaltijd gaat het over de betekenis van die woorden. Voor de VBC bovenbouw moet je je wel even aanmelden. Doe dit vóór donderdag 19 oktober via vbcbovenbouw@kerkeninzuidland.nl of via 06-24690710 (Mandy Voogt).

Meer informatie?

Meer informatie over de Vakantie Bijbel Club voor de onderbouw is verkrijgbaar via vbconderbouw@kerkeninzuidland.nl. Voor informatie over de VBC voor de bovenbouw kun een mail sturen naar vbcbovenbouw@kerkeninzuidland.nl.