Zondag 12 maart: jongerendient The Gate over de vraag: ‘Geloof jij intents’

11 maart 2017

Geloof jij intents? Die vraag staat centraal tijdens jongerendienst The Gate, op zondag 12 maart in de Welkomkerk. Spreker is Arend Voogt. Het gaat in deze serie Gates over geloofsstappen.

Je wilt ergens naartoe, maar hoe kom je daar? Je wilt iets bereiken in je leven, maar wat moet je daar allemaal voor doen? Je staat aan het begin van je geloofsleven en je hebt wat gehoord over Jezus, maar hoe ga je dan verder? Arend wil met ons mee op die ontdekkingstocht door het geloof. Want ook in je geloof zet je stappen om ergens te komen. Tijdens dit seizoen van The Gate zetten we daarom ‘geloofsstappen’. De vraag die deze keer centraal staat, is: ‘Geloof jij intents?’ Daar zit geen spelfout in.

Gods belofte aan Abraham

Tijdens The Gate gaat het over het verhaal van Abraham, die in een droom een gesprek heeft met God. Daarin doet God Abraham een belofte die Abraham onmiddellijk gelooft. Dat maakt dat Abraham een intens geloof heeft. Maar hoe zit dat met jou? Heb jij een intens geloof? Is het soms/vaak niet lastig om in God te geloven met alles wat er om je heen gebeurt? Is alles wel even rechtvaardig? En kan God daar niet iets aan doen? Kom naar The Gate en ervaar dat er in het woord intents toch geen spelfout zit.

Bekijk de Upgate:

Vanaf 17.00 uur

De viering begint om 17.00 uur en vindt plaats in de Welkomkerk. De band Deliver is natuurlijk ook weer van de partij, net als dansgroep Together. Het thema wordt deze keer ook via sketches gedeeld. En na afloop is er de ‘afterparty’, met fris, chips en snacks. Hoewel de doelgroep 14-25 jaar is, zijn ook andere leeftijden (jong en oud) van harte welkom. Voor de kleinsten is er oppas.