Zondag 13 nov: Actie Schoenendoos in speciale kinderdienst

28 oktober 2016

Delen van rijkdom, voor jou, van mij. Dat is het thema van de speciale kinderdienst in de Welkomkerk, op zondag 13 november. De dienst staat in het teken van de Actie Schoenendoos, waarmee kinderen van de basisscholen spullen inzamelen voor kansarme kinderen in andere landen. Deze keer gaan de dozen naar kinderen in Roemeniƫ en Pakistan. Het Vrolijk Theater verleent met een grappige en leerzame poppenvoorstelling medewerking.

Tijdens de Actie Schoenendoos vullen kinderen van de basisscholen schoenendozen met allerlei nuttige spullen, zoals schriften, pennen, potloden, kleurpotloden (geen stiften), een puntenslijper, zeep, een tandenborstel, tandpasta en een knuffel. Dit mag worden aangevuld met zaken als een kleurboek, een etui, een lineaal, een pop, een speelgoedauto, een kleine bal, een springtouw, een kam en/of borstel e.d. Wat niet in de dozen mag: snoep, etenswaren, spullen met batterijen, een knuffen in de vorm van een varken en oorlogsspeelgoed.

De dienst begint om 16.00 uur. De kinderen leveren hun schoenendoos ter plekke in, of hebben dat al gedaan via school. Vergeet niet een envelop onder een elastiek op het deksel te doen, met daarin 5 euro voor de transportkosten.