Zondag 26 januari: Zuidland Zingt dienst met medewerking van christelijk regiokoor Adonai uit Waddinxveen

19 januari 2020

Op zondagmiddag 26 januari is er weer een Zuidland Zingt dienst in de Welkomkerk. In deze eerste Zuidland Zingt dienst van dit jaar verlenen Christelijk Regiokoor Adonai uit Waddinxveen en organist Arjan Wouters medewerking. Mieke van den Engel zal de dienst leiden. Thema is ‘Vertrouwen’. De Zuidland Zingt dienst begint om 17.00 uur. Vanaf 16.55 uur is er samenzang. 

Christelijk Regiokoor Adonai bekend van onder meer ‘Nederland Zingt’

Het Christelijk Regiokoor Adonai uit Waddinxveen staat al sinds de oprichting (ruim 20 jaar geleden) onder leiding van Peter Burger. Het koor heeft inmiddels meerdere cd’s uitgebracht. Hun laatste cd is I Believe uit 2017. Het koor treedt regelmatig op in het televisieprogramma Nederland Zingt. Ook heeft Adonai meegewerkt aan het concert Rotterdam zingt van Hem. Het koor is verder betrokken bij Stichting De Hoop in Dordrecht. Meer informatie over Adonai is te vinden op www.crkadonai.nl. Daar kun je ook muziek beluisteren.

Organist Arjan Wouters bekend om veelzijdigheid

Arjan Wouters (1995), een jonge muzikant uit Lisse, bespeelt tijdens de Zuidland Zingt dienst het orgel. Wouters is in de muziekwereld bekend als een veelzijdig man. Hij is pianist, organist en dirigent. Regelmatig werkt hij aan concerten mee als begeleider op orgel en piano. Daarnaast is hij dirigent van mannenensemble Espressione. Hij houdt zich bovendien veel bezig met het schrijven en arrangeren van (nieuwe) koormuziek.

Voorganger

Helaas kan dominee Auke Hamstra door ziekte niet voorgaan in deze dienst. Mieke van de Engel neemt zijn rol als voorganger over.

Luisteren en heerlijk meezingen

De Zuidland Zingt diensten zijn bedoeld om lekker te luisteren naar prachtige liederen en vooral om heerlijk zelf te zingen. De volgende Zuidland Zingt dienst is op zondag 1 maart.