Zondag 31 maart: concert The Psalm Project, met eigentijdse psalm-uitvoering van The Passion. Bekijk de trailer!

14 maart 2019

Ze zijn een begrip in Nederland, de concerten van The Psalm Project. Met een eigentijdse vertaling van de psalmen trakteert deze band bezoekers op een sfeervol en verrassend concert, dat jong en oud aanspreekt. Op zondag 31 maart komt The Psalm Project naar de Welkomkerk in Zuidland. Het concert, onderdeel van de Paastour van de band, is van 19.30 tot 21.00 uur. Bijzonder: het concert zal een psalm-variant zijn van The Passion, het lijdensverhaal van Jezus.

Verhalen, luisterliederen en meezingen

Bijzonder aan de concerten van The Psalm Project is de afwisseling met verhalen, luisterliederen en momenten om mee te zingen. Dat zal in Zuidland niet anders zijn.

Aandacht en collecte voor Kerk in Actie

Er is geen pauze. Tijdens het concert wordt wel aandacht gevraagd voor een project van Kerk in Actie. Het gaat om het project ‘Versterk de kerk in het Midden-Oosten Syrië’. Aansluitend wordt daarvoor gecollecteerd.

Alvast in de stemming komen? Bekijk en beluister de trailer:

Kaarten online reserveren

Kaarten voor het concert in Zuidland kosten 2,95 euro per persoon en zijn te reserveren via www.zingenindekerk.nl. De Welkomkerk is te vinden aan de Wilhelminastraat in Zuidland.