Zondag 5 februari: jongerendienst The Gate

19 januari 2017

Silence please. Dat is het thema van jongerendienst The Gate, op zondag 5 februari in de Welkomkerk. Spreker is dominee Jan Schep. Het gaat in deze serie Gates over geloofsstappen.

Je wilt ergens naartoe, maar hoe kom je daar? Je wilt iets bereiken in je leven, maar wat moet je daar allemaal voor doen? Je staat aan het begin van je geloofsleven en je hebt wat gehoord over Jezus, maar hoe ga je dan verder? Jan wil met ons mee op die ontdekkingstocht door het geloof. Want ook in je geloof zet je stappen om ergens te komen. Tijdens dit seizoen van The Gate zetten we daarom ‘geloofsstappen’.

Bidden staat centraal

Deze keer gaat het over bidden. Kun je met God praten? Waar doe je dat? Kan het overal en altijd? Hebben we er wel tijd voor? En áls je dan bidt, moet het dan stil zijn? Daarom is het thema van deze Gate ‘Silence please’.

Bekijk de Upgate:

Vanaf 17.00 uur

De viering begint om 17.00 uur en vindt plaats in de Welkomkerk. De band Deliver is natuurlijk ook weer van de partij, net als dansgroep Together. Het thema wordt deze keer ook via sketches gedeeld. En na afloop is er de ‘afterparty’, met fris, chips en snacks. Hoewel de doelgroep 14-25 jaar is, zijn ook andere leeftijden (jong en oud) van harte welkom. Voor de kleinsten is er oppas.