Zondag 7 december: jongerendienst The Gate

1 december 2014

‘Nieuwe ronde, nieuwe kansen’. Dat is het tema van de jongerendienst The Gate van zondag 7 december, in de Welkomkerk. In dit nieuwe seizoen gaat The Gate in een drieluik de Bijbelfiguur Noach nader bekijken. Het thema van zondag 7 december past daar uitstekend bij.

In de middag, als het al wat donker begint te worden, zien we de donkere wolken boven de Ark. Het begint te regenen en niet zo’n klein beetje ook. De deur van de Ark is gesloten en de wereld staat onder water. Zou God nog aan dat bootje denken en aan de mensen daarin? Toch blijft er hoop! Een duif met een olijfblad is vanaf die tijd het teken van die hoop. Hoe denk jij erover? Kijk jij ook uit naar een nieuwe ronde met nieuwe kansen?

De viering begint om 17.00 uur en vindt plaats in de Welkomkerk. De band Deliver is natuurlijk van de partij, en je kunt vragen stellen per sms. Na afloop is er natuurlijk de ‘afterparty’, met fris, chips en snacks. Hoewel de doelgroep 14-25 jaar is, zijn ook andere leeftijden (jong en oud) van harte welkom.

Twitter
Facebook