Zondag 8 mei: afsluiting Gate-seizoen met barbecue

4 mei 2011

Zondag 8 mei is het alweer de allerlaatste Gate van dit jaar. Het wordt een hele bijzonder jongerendienst, met veel zang en de beste medleys van het afgelopen seizoen, voor de laatste keer Get the Picture, een samenvatting van alle bijzondere ontmoetingen (Meet en Greet in het kwadraat) en last but not least een bijzondere sketch/preek/toneelstuk uitgevoerd door een bijzonder duo. Ook is er een voorproefje te horen van de musical Saul, die binnenkort in de Welkomkerk wordt uitgevoerd.

Plaats van handeling is de Welkomkerk. De aanvang is 17.00 uur. Na de dienst in de kerkzaal staat op het kerkplein de barbecue aan, voor het tweede deel van de Gate-beleving: de party! Dit keer dus een BBQ-party om de ‘oude’ naam afterparty meteen maar even te vergeten.

The Gate is bedoeld voor jongeren en wordt ook georganiseerd door jongeren. Maar uiteraard zijn ook ouderen van harte welkom. De diensten staan maandelijks bol van muziek, dans, theater en filmpjes, al blijft het wel om de inhoud gaan. Na afloop is er een afterparty, bedoeld voor de gezelligheid en om na te kaarten en te discussieren. Om alvast in de stemming te komen, heeft de organisatie weer een promo gemaakt:

Meer informatie over The Gate en reacties van jongeren en andere bezoekers zijn te vinden op Hyves: the-gate-zuidland.hyves.nl.

Bekijk hier het promotiefilmpje:


De werkgroep Jongerendiensten die The Gate organiseert, kan altijd versterking gebruiken. Vind je het leuk om met leeftijdgenoten en andere mensen filmpjes (met een boodschap) op te nemen, theaterstukjes voor te bereiden (en uit te voeren), muziek te maken, te zingen, te dansen of op een andere manier iets creatiefs te doen tijdens de diensten, of wil je hand- en spandiensten verrichten (bijvoorbeeld licht en geluid klaarzetten en opruimen)? Neem dan contact op met een van de volgende personen: