Telefonisch spreekuur predikant en kerkelijk werker

Op de meeste werkdagen hebben onze predikant en kerkelijk werker telefonisch spreekuur, van 08.45 tot 09.30 uur. Zij zijn op die tijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen en problemen.

Geen gehoor? Blijf proberen

Het kan zijn dat je tijdens het spreekuur geen gehoor krijgt en ook geen ingesprektoon. De predikant of kerkelijk werker is dan, uitzonderingen daargelaten, toch thuis en in gesprek. De ISDN-aansluiting voorkomt op zo’n moment dat je een ingesprektoon krijgt. Het advies is dan: blijf het proberen.

Bellen op andere tijden

Je kunt de predikant en kerkelijk werker ook buiten het telefonisch spreekuur bellen, maar dominee Auke Hamstra heeft op wisselende dagen vrij. De kerkelijk werker, Anneke Klavers-Bras, werkt 29 uur per week. Bij geen gehoor kun je altijd haar voicemail inspreken.

• predikant
    ds. A. (Auke) Hamstra