Telefonisch spreekuur predikanten

Op de meeste werkdagen hebben de predikanten en de kerkelijk medewerker telefonisch spreekuur, van 08.45 tot 09.30 uur. Zij zijn op die tijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen en problemen.

Geen gehoor? Blijf proberen

Het kan zijn dat je tijdens het spreekuur geen gehoor krijgt en ook geen ingesprektoon. De betreffende predikant is dan, uitzonderingen daargelaten, toch thuis en in gesprek. De ISDN-aansluiting voorkomt op zo’n moment dat je een ingesprektoon krijgt. Het advies is dan: blijf het proberen.

Bellen op andere tijden

Je kunt de predikanten en de kerkelijk medewerker ook buiten het telefonisch spreekuur bellen, maar ds. Jan Schep heeft op maandag een vrije dag en ds. Auke Hamstra heeft op wisselende dagen vrij. De kerkelijk werker, Anneke Klavers-Bras, werkt achttien uur per week. Bij geen gehoor kun je altijd haar voicemail inspreken. Het spreekt voor zich dat de predikanten op hun vrije dag geen telefonisch spreekuur hebben.

• predikant
    ds. A. (Auke) Hamstra